Látod, ki nézi meg TikTok oldalát? Tudjon meg mindent, amit tudnia kell!

Létrehozva 4 június, 2024
személy a tik tokon

A TikTok az egyik legnépszerűbb közösségi média platform, naponta több millió aktív felhasználóval. Sok felhasználó azonban kíváncsi, hogy megtudhatják-e, ki nézte meg a profilját. A TikTok nemrégiben bevezette a „Profilnézetek” nevű funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lássák, kik tekintették meg profiljukat az elmúlt 30 napban. Ez a funkció azonban nincs automatikusan engedélyezve minden felhasználó számára. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan engedélyezheti és használhatja ezt a funkciót, milyen egyéb módokon figyelheti meg a TikTok-fiókjában folytatott interakciókat, valamint e funkció korlátait.

A Profilnézet funkció engedélyezése a TikTokon

A TikTok bevezette a Profilnézetek funkciót, amely lehetővé teszi, hogy megnézze, ki nézte meg profilját az elmúlt 30 napban. Ha még nem aktiválta ezt a funkciót, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Nyissa meg a TikTok alkalmazást, és lépjen a Profil szakaszba.
  2. Érintse meg a három vízszintes vonalat (beállításokat) a jobb felső sarokban.
  3. Válassza az "Adatvédelem" lehetőséget.
  4. Keresse meg és válassza ki a „Profilnézetek” lehetőséget.
  5. Kapcsolja be a „Profilnézet előzményei” funkciót.

Amit a Profilnézet funkcióról tudni kell

A Profilnézetek funkció aktiválása után nyomon követheti, hogy az elmúlt 30 napban ki nézte meg profilját. Ez hasznos annak nyomon követéséhez, hogy ki érdeklődik a TikTokon végzett tevékenysége iránt. Néhány fontos dolgot azonban szem előtt kell tartani:

  • Ha engedélyezi ezt a funkciót, más felhasználók is láthatják, hogy megtekintette-e a profiljukat.
  • A funkció csak akkor működik, ha mindkét fél engedélyezte az opciót. Ha egy felhasználónál nincs bekapcsolva a funkció, Ön nem jelenik meg a profilmegtekintési előzményeiben.

Hogyan lehet nyomon követni más interakciókat a TikTokon

Még ha nem is használja a Profilnézetek funkciót, a TikTok számos más módot is kínál a fiókjában végzett tevékenységek nyomon követésére. A következőképpen teheti meg:

  1. Nyissa meg a TikTok alkalmazást, és érintse meg a Szív ikont a képernyő alján.
  2. Itt láthatja az összes legutóbbi értesítést, beleértve a kedveléseket, megjegyzéseket és videóid megosztásait.
  3. Ha rendelkezik üzleti vagy alkotói fiókkal, az Analytics részt is megtekintheti, ahol részletes statisztikákat tekinthet meg videóinak megtekintéseiről és követői demográfiai adatairól.

Milyen alternatívák vannak a tevékenység követésére a TikTokon?

Ha szeretné nyomon követni, hogy ki tekinti meg a tartalmat, akkor találkozhat olyan harmadik féltől származó alkalmazásokkal, amelyek ígérik, hogy ilyen adatokat szolgáltatnak. Azonban óvatosnak kell lennie ezen alkalmazások használatakor, mivel sok közülük sértheti a TikTok irányelveit, vagy veszélyeztetheti fiókja biztonságát. Javasoljuk, hogy a TikTok hivatalos funkcióira hagyatkozzon, mint például a Profilnézetek és az Analytics, hogy pontos és biztonságos adatokat kapjon a fiókjában végzett tevékenységekről.

Következtetés

Míg a TikTok nem mindig kínált lehetőséget arra, hogy megtudja, ki nézi meg a profilját, a Profilnézetek funkció bevezetése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ezt megtegyék, feltéve, hogy a másik személy is engedélyezte a funkciót. Ezen kívül nyomon követheti a fiókjában végzett interakciókat értesítéseken keresztül, üzleti vagy alkotói fiókok esetén pedig a TikTok Analytics szolgáltatásán keresztül. Legyen óvatos a harmadik féltől származó alkalmazásokkal, és összpontosítson a hivatalos lehetőségek használatára, hogy biztosítsa fiókja biztonságát és a lehető legpontosabb információkat szerezze meg.

tik tok oldal

A TikTok profilmegtekintési előzményei 30 napig láthatóak maradnak. Ezt követően az adatok automatikusan törlődnek, és csak akkor láthatja a régebbi profilnézeteket, ha a következő 30 napon belül megismétlődik.

Nem, a TikTok nem ad részleteket arról, hogy egy adott felhasználó hányszor tekintette meg profilját. Egyszerűen csak a felhasználó nevét mutatja, ha az elmúlt 30 napban megtekintette a profilját, a gyakoriság megadása nélkül.

Ha kikapcsolja a Profilnézetek funkciót, többé nem láthatja, hogy ki nézte meg profilját, és a többi felhasználó sem kap értesítést, ha meglátogatja a profiljukat. A funkció bekapcsolt állapotában rögzített profilnézetek azonban 30 napig láthatóak maradnak, hacsak nem kapcsolja ki a funkciót.